Družstva

Sportovní den pro minitenisty Severočeského kraje

Místo klasických mistrovských utkaní jsme uspořádali pro nejmenší tenisty sportovní den. Součástí dne byl i samotný „mistrák“, ale byl součástí zábavného dne. VV SeTeS děkuje klubům Česká Lípa a TK Bílina za perfektní organizaci.

MINITENIS průb.tabulky (PDF)

Česká Lípa

Za organizátora (Mgr. Markéta Kořínková)

V sobotu 21.5. se v tenisovém areálu SK MATCHBALL Česká Lípa odehrálo další setkaní minitenisu Severočeského tenisového svazu. Za pořádající klub a SeTeS bylo přivítáno hned 10 týmů. TK RAPID LIBEREC, TK LTC DĚČÍN, LTK LIBEREC, SLAVOJ LITOMĚŘICE, SLOVAN LIBEREC, ČLTK JABLONEC, TK SLOVANKA Č.LÍPA, TK ROCHLICE LIBEREC, TK BŘÍZKY JABLONEC a pořádající MATCHBALL. Cílem této akce bylo zasportovat si, vyblbnout se a u toho si zahrát tenis, který všichni tak milujeme. Nezáleželo na vítězství, celý den se nesl ve znamení zábavy. Proto měly děti jako doprovodný program spoustu her a sportovních dovedností. Tato akce navázala na akci pořádanou loni a předloni LTK Liberec a my jsme letos dostali jako klub důvěru, že zvládneme zorganizovat pro 10 týmů ze Severních Čech tuto “mega” akci alespoň stejně tak dobře jako zmiňovaný LTK Liberec. Tímto chceme poděkovat vedení a trenérům Liberce za velikou pomoc při plánování a celkové realizaci této akce. A ještě chceme poděkovat Bistru u Řezníka, za výborný oběd v podobě řízků. Všichni jsme se shodli na jednom: najedené dítě=spokojené dítě

TK Bílina

Za organizátora (Mgr. Lucie Lugsová)

V 9 hodin proběhl nástup družstev (LTK Bílina A, LTK Bílina B, Most, Chomutov, Kadaň, LTK Teplice, Duchcov, Louny) s uvítáním , motivační řečí paní místostarostky Bíliny Ing. Marcely Dvořákové a seznámení s programem. Následovala společná atletická abeceda, rozcvička a štafetetové běhy. Zbytek dopoledne probíhaly tenisová utkání mezi kluby a všechny děti, které zrovna nehrály byly společně na kurtu číslo 2, kde se o ně starali a vymýšleli hry a zábavu Koudy, Míša a Dodo (hráči LTK Bílina). Zde byla připravená svačinka pro všechny hráče a zároveň si mohli kdykoli nechat doplnit vodu nebo šťávu. K obědu byl kuřecí řízek s bramborem. Odpolední program začal švihadlem, házením a zakončili jsme to hrou BOJOVKA. Na slavnostní vyhlášení nás přišla podpořit starostka města Bíliny paní Mgr. Zuzana Schwarz Bařtipánová, která předala všem dětem zaslouženou medaili. Celý sportovní den proběhl ve skvělé atmosféře a všichni jsme si to společně užili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *