Družstva Kluby

Přes celodenní déšť se vše zvládlo

Na den dětí se na třech místech severočeské oblasti konalo druhé kolo sportovních dnů. Ani celodenní déšť nezhatil plány. Děkuji všem pořadatelům za perfektní práci. Děkujeme klubům za pěknou zpětnou vazbu a těšíme se na další společné akce pro naše nejmenší. TT

Most

Dne 1.6. proběhlo druhé kolo sportovního dne pro minitenis. Vše se odehrálo v areálu tenisových kurtů TK Most. Počasí nám sice moc nepřálo, ale poradili jsme si a všechny zápasy a soutěže proběhly v pevné hale. Sportovního dne se zúčastnilo celkem 5 týmů a to děti z TO Meziboří, TK Litvínov, LTC Litvínov B, TK Chomutov a domácí TK Most. 

V dopoledních hodinách děti hrály zápasy a fandily svým kamarádům. Následoval společný oběd v klubovně TK Most. Po nabrání sil si děti zasoutěžily, skákaly přes švihadlo, běhaly, házely na terč, poskakovaly na sportovním žebříčku a vyzkoušely si svoji stabilitu. 

V závěru hezkého dne jsme vyhlásili vítěze, všechny děti dostaly medaile, poháry, sladkosti a odšpuntovali jsme šampaňské (dětské) 😊

Děkujeme všem týmům, kapitánům a rodičům za skvělý sportovní den. 

Klára Chamrádová, TK Most

Bílina/Teplice

1.6.2024 proběhlo druhé kolo soutěže družstev v minitenise v LTK Bílině / LTK Teplice. I přes velmi deštivý den jsme díky možnosti využít haly zvládli odehrát zbylých 9 utkání mezi 6 týmy (LTK Teplice, ASK Lovosice, LTC Litvínov A, TK Louny, TK Evženie Klášterec a LTK Bílina).

Celá akce probíhala v duchu oslavy dětského sportování. Po slavnostním nástupu a zahájení povzbudil hráče i Hynek Hanza (1. náměstek primátora města Teplice) a předal jim dárečky. Následovala společná rozcvička a pak už se šlo na zápasy. A že bylo opět na co koukat. 

Po společném obídku jsme odehráli třetí kolo zápasů a poté si děti zahráli míčovou válku kam se zapojili i rodiče. Sportovní den jsme zakončili slavnostním vyhlášením všech týmů a poděkováním jak hráčům za skvělé sportovní výkony, tak rodičům a trenérům za spolupráci.

Postupová místa do finále o postup na MČR si vybojovali TK Evženie Klášterec a LTK Bílina. 

Děkujeme severočeskému tenisovému svazu za podporu těchto akcí.

Mgr. Lucie Lugsová

Břízky/Liberec

Na den dětí bohužel opět pršelo. Plánovaná akce pro děti, která měla být v krásnem areálu TK Břízky, musela být přesunuta do haly LTK Liberec. Zhruba 6 desítek dětí i tak nepřišlo o zábavu a tenis. Děkujeme všem kapitánům a organizátorům.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *