Kluby

Stanovisko Výkonného Výboru Severočeského Tenisového Svazu

Dne 12. března 2024 se konalo zasedání Výkonného Výboru Severočeského Tenisového Svazu, na kterém byla projednána klíčová témata týkající se organizace a budoucnosti našeho tenisového svazu. V souladu s naším posláním a odpovědností vůči tenisové komunitě v Ústeckém a Libereckém kraji, předkládáme následující stanovisko:

1. Letní tenisová sezóna: Oznamujeme, že uspořádání letní tenisové sezóny není ohroženo. Organizačně i finančně je vše pečlivě zajištěno, a to včetně rozpočtu ve výši 401.589 Kč (275.589 Kč od ČTS a 126.000 Kč poplatky od klubů) Kč. Chceme zdůraznit, že tento rozpočet není v současné době ohrožen žádnými dotačními kauzami. Díky tomu jsme schopni plánovat a realizovat letní sezónu bez obav o financování a kontinuitu akcí pro naše členy a fanoušky.

2. Svolání mimořádně Valné hromady: Vzhledem k nedávným událostem považujeme za žádoucí svolat mimořádnou Valnou hromadu Severočeského Tenisového Svazu. Datum této Valné hromady bude před termínem Valné hromady Českého Tenisového Svazu. O svolání Valné hromady, klíči k účasti delegátů a programu VH budeme informovat všechy členy Severočeského tenisového svazu.

Věříme, že naše úsilí a společná práce povedou k prosperitě tenisu v našem regionu. Děkujeme všem členům Výkonného Výboru, tenisovým klubům a dalším zainteresovaným stranám za jejich podporu a angažovanost.

S úctou,

Ing. Zuzana Kolářová
předsedkyně,
Severočeský Tenisový Svaz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *