Družstva Kluby

Sportovní den pro MINITENIS – Břízky Jablonec

Po roce se minitenisté opět sešli na kurtech Tenisového klubu Břízky. Za krásného počasí proběhlo v Jablonci nad Nisou druhé kolo turnaje družtev. Sešlo se 10 družstev z 9 klubů naší oblasti. Přijely děti z klubů Slavoj Litoměřice, Slovanka Česká Lípa, SK Matchball Česká Lípa,TK Rapid, LTK Liberec, Slovan Liberec, TK Rochlice, ČLTK Jablonec a domácí děti z Břízek.
Po přivítání dětí a rodičů se děti společně rozcvičily a poté začala samotná tenisová utkání. Kdo nehrál soutěžní zápas, účastnil se dalšího programu. Děti si zahrály tréninkové zápasy, skákaly přes švihadlo, házely, běhaly, malovaly křídami, nafukovaly a hrály si s balónky.

K obědu nám uvařili v Restauraci U Nádraží výborné kuřecí řizečky. Po obědě jsme vyhlásili vítěze, rozdali medaile a poháry, sladkosti a tetovačky. Vítězem se stali všichni malí tenisté. Užili jsme si krásný tenisový den plný radosti a smíchu.
Děkujeme za podporu Severočeskému tenisovému svazu, firmě Match point s.r.o. za odměny pro děti a TK Břízky za skvěle odvedenou práci.

Klára Křenovská, TK Břízky,z.s.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *